Een tekst schrijven


Wil jij je webteksten gaan schrijven? Ben jij een startende ondernemer? Is je budget niet zo groot? Weet je dat je webteksten belangrijk zijn voor de groei van je business? Vind je dat moeilijk? Dat hoeft niet. Laten we het samen doen!

 

Webteksten schrijven

Webtekstfabriek richt zich op zpp’ers en startende ondernemers. Bij het starten van een onderneming komt veel kijken. Niet alleen moet je aan veel dingen denken en veel dingen regelen maar je moet ook veel geld uitgeven om te kunnen starten. Veel ondernemers besluiten daarom zelf de webteksten te schrijven. En dat terwijl een goede website juist de basis is van je communicatie en marketing.

 

Wel aan webdesign niet aan webteksten

Om je website te laten werken is het minder belangrijk hoe een website eruit ziet. Toch verwacht ik dat jij het daar niet mee eens bent.

VRAAG: Vind jij het belangrijker dat jij je bezoeker kunt overtuigen dat ze je product of dienst afnemen? Of is het belangrijker voor je dat jouw website een perfect design heeft?

Ook al zijn websitebezoekers vaak visueel ingesteld, zonder goede webteksten is het overtuigen van potentiële klanten een stuk moeilijker. Bovendien is je vindbaarheid een stuk lager.

Laten we daarom samen je webteksten schrijven! Een samenspel met een goed ontwerp heeft natuurlijk wel een meerwaarde. Veel ondernemers beginnen met het ontwerp en de tekst is dan invulling. Maar ik denk dat je beter kunt beginnen met je tekst en je ontwerp als jas gebruiken.

 

Schrijf zoals je praat

Jij weet als geen ander wat je wilt zeggen, Jij weet wat je uniek maakt en jij weet wie je doelgroepen zijn. Je kunt jezelf waarschijnlijk echt wel verkopen, al is het alleen maar door je enthousiasme. Gebruik dat enthousiasme ook in je webteksten.

Schrijf jouw boodschap op. Je hoeft verder niet na te denken over:

  • De indeling.
  • Het integreren van zoekwoorden.
  • De leesbaarheid.
  • Het toepassen van kennis uit onderzoeken over leesbaarheid.
  • Taalfouten.
  • Aantal woorden.
  • Goede SEO.

Jij hoeft geen uren op internet te zoeken naar informatie waar een goede webtekst aan moet voldoen. Het enige dat jij moet doen is schrijven zoals je tegen een potentiële klant zou praten.

Makkelijk toch?

Uploaden

Zet je tekst in Word en upload het per pagina via onze website. Binnen een paar dagen krijg jij webteksten terug die aanzetten tot actie.

 

 

Webteksten kopen

 

 

Webtekstfabriek is geen computerprogramma. De Webtekstfabriek is vakmanschap. Onze ervaren copywriters kijken met betrokkenheid en passie naar je tekst en maken daarvan een webtekst die werkt!