Over Webtekstfabriek


Je eigen webteksten schrijven is helemaal niet makkelijk. Je bent kritisch en perfectionistisch waardoor je zinnen steeds maar weer herschrijft. Je weet dat goede webteksten belangrijk zijn voor een goed werkende website en dus wil je het goed doen.

Een tekstschrijver inhuren is in dit stadium nog een te grote investering in geld en tijd. Vooral omdat je nog volop aan het proberen bent. Het is niet ondenkbaar dat je je boodschap gaat aanpassen aan je ervaringen.

 

Webtekstfabriek maakt Kwaliteit toegankelijk

De webtekstfabriek wil jou helpen aan een goede inhoud van je website. Zodat je succesvoller bent. Wij schrijven teksten die gevonden worden en die geld opleveren!

Waarom investeer je wel in het laten bouwen van een website maar bespaar je op het belangrijkste gegeven op je website, de WEBTEKSTEN! Natuurlijk weet jij alles over de inhoud van je product of dienst, maar ben jij op de hoogte waar goede webteksten aan moeten voldoen?

Jij weet wie je doelgroepen zijn, wat je diensten zijn en wat je sterke punten zijn! Laat ons jouw tekst redigeren naar goede, vindbare en scorende webteksten.

 

Zelf schrijven blijft toch Lastig

Het is lastig om uit de grote hoeveelheid kennis die je bezit een structuur in je verhaal te krijgen. Schrijven is vooral schrappen en jij vindt alles belangrijk.

Wij kijken met andere ogen naar je tekst. Wat willen je bezoekers weten? Het enige wat jij met je webteksten hoeft te doen, is de pijn raken en een oplossing bieden. Zodat ze met jou in contact willen komen.

 

Webtekstfabriek maakt het Makkelijker

Vanuit de gedachte dat we het de ondernemer makkelijker willen maken hebben wij de webtekstfabriek opgericht. De webtekstfabriek redigeert jouw teksten naar goede effectieve webteksten.

Wij zetten de woorden op de goede plaats zodat je niet alleen je klanten overtuigd maar ook nog goed vindbaar bent in Google. Daarnaast zijn wij op de hoogte welke teksten werken, en hoe je een goede webteksten opbouwt. Maar we doen het samen!

 

Webtekstfabriek biedt kwaliteit tegen de Helft van de prijs

Omdat we het samen doen kunnen we de kosten voor goede webteksten tot bijna 50% reduceren! Wij hoeven geen kosten te maken voor onderzoek,

Omdat jij ons de informatie aanlevert kunnen wij tijd en geld besparen in het onderzoek. Jij betaalt daardoor minder voor een professionele webtekst. Met maar één doel: winst maken!

De teksten van de Webtekstfabriek betalen zichzelf terug.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn copywriters met liefde voor het vak. Wij schrijven webteksten voor bedrijven en begeleiden ondernemers om hun website te voorzien van goede webteksten in een goede website.

Webtekstfabriek is onderdeel van LandJeTekst.nl  Wij zien dat niet elke ondernemer de de financiële mogelijkheden heeft om te investeren in goede webteksten. En dat is niet alleen jammer, maar ook een gemis voor de groei van je bedrijf.

Goede webteksten zijn de basis van een goede marketingcampagne. De investering verdient zichzelf terug!

Wij zien ook veel starters een beetje klungelen met de inhoud van hun website. Je geeft geld uit aan het bouwen van de website omdat je dat echt niet zelf wilt of kunt en dan is er geen budget meer over voor de inhoud van de website. Jij denkt dat zelf wel te kunnen. Natuurlijk weet jij als geen ander wat de inhoud van je verhaal moet zijn, maar wij weten waar goede webteksten aan moeten voldoen. Laten we het samen gaan doen!

Wij willen helpen. Zodat ook ondernemers met een klein budget kunnen profiteren van de invloed van online communicatie. Verspil je kostbare tijd niet en regel het meteen goed!

 

Ik ga het meteen goed regelen