SEO


SEO – Search Engine Optimalisatie. Kun je dat zelf? Wil je beter gevonden worden in Google? Wil je een goede basis voor je SEO-strategie? Wil jje een vindbare webtekst? Dan zit je goed bij de Webtekstfabriek.

 

Je hebt niets aan een mooie website als je website niet gevonden wordt. De teksten van Webtekstfabriek zijn gericht op vindbaarheid. Jij geeft aan op welke woorden je gevonden wilt worden en wij integreren deze woorden precies zoals Google dat graag wil. Je website is klaar voor een goede SEO-strategie.

 

Hoe vind je de juiste SEO zoekwoorden voor je webteksten?

Tekst is nog steeds erg belangrijk voor Google om te kunnen bepalen waar je website over gaat? Google wil de zoekers graag de meest actuele en passende informatie geven. Daarom zijn zoekwoorden, woorden die ook perfect aansluiten op de inhoud van de webpagina, zodat je bezoeker ook vindt wat hij verwacht te vinden.

Hoe vind je nu een goed zoekwoord, of zoekwoordencombinatie? Als je een woord in de Google zoekbalk typt dan zie je wat Google aan suggesties geeft. Vaak is een andere volgorde net iets effectiever. LandJeTekst heeft een goed artikel over zoekwoorden en SEO geschreven. Wil je een persoonlijke begeleiding of een training? Mail dan naar info@landjetekst.nl of kijk op www.landjetekst.nl

SEO Zoekwoorden opgeven

Als je bij het uploaden van de tekst je zoekwoorden opgeeft, zullen wij deze zoekwoorden gratis integreren zodat jij niet alleen effectieve webteksten maar ook vindbare webteksten hebt.

Upload je webteksten

Regel het direct: upload je tekst en krijg er een effectieve en vindbare webtekst voor terug.

 

Regel het direct en upload je tekst en krijg er een effectieve en vindbare webtekst voor terug.

SEO