Conversie


Conversiegericht schrijven is schrijven naar een bepaald doel. Weet jij wat het doel is van je webpagina? Wil jij je bezoekers motiveren om daadwerkelijk actie te ondernemen?

Wat wil je dat je bezoekers gaan doen op je website?  Als je dit nog niet weet is dit een belangrijke vraag. Je wilt conversiegericht schrijven zodat je website succesvol is.

Wat moet je bezoeker doen?

Wil je dat de bezoekers hun e-mailadres achterlaten zodat je een contact kunt opbouwen? Wil je dat ze een whitepaper downloaden? Wil je dat ze reageren op een blog? Natuurlijk wil je dat ze je product of dienst afnemen, maar welke acties dragen daaraan bij?

Conversiegericht

De webteksten van de Webtekstfabriek zijn conversiegericht. Er wordt gebruikt gemaakt van powerwoorden en er wordt ingespeeld op behoeftes van je bezoekers zonder dat ze weten dat ze die behoeften hebben. Een goede website met goede webteksten is jouw verkoper die 24/7 voor je werkt.

Meteen regelen

Worstel niet langer zelf om conversie gericht te schrijven. Webteksten schrijven is best lastig. Om dat goed eigen te maken heb je tijd nodig. Tijd die jij beter kunt besteden aan zaken waar je goed in bent! Richt jij je op je business en laat ons de webteksten voor je schrijven. Goed en voordelig.

 

conversiegericht